Hacron Groen Achtergrond

december 2013

Hacron Schoon, da's Helder, ook in 2014!

Wij danken onze relaties voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. 
Ook in 2014 gaan we voor u en onze nieuwe opdrachtgevers vol enthousiasme aan de slag!

Voor 2014 zien wij ons genoodzaakt onze (contract-) prijzen te verhogen conform de CPI index consumentenprijzen/diverse goederen en diensten (CPI code 12000).

Klik hier voor de CBS publicatie prijsindex
 

 

 


10 oktober 2013

Hacron Schoon, da’s Helder!

Op 10 oktober, de dag van de duurzaamheid, is de nieuwe bedrijfsnaam en het bijpassende, heldere logo onthuld van het schoonmaakbedrijf Hacron Schoon. 
Hacron Schoon levert professionele dienstverlening met een plezierige en persoonlijke stijl van werken. Van de ruim 150 medewerkers heeft 70% een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. De vertrouwde medewerkers van Hameland Facilitair, zoals de organisatie tot vandaag heette, blijven uiteraard dezelfde. 

Hacron Schoon opereert vanuit Lievelde, waar ook het zusterbedrijf Hacron Groen gevestigd is. Samen bieden ze bestaande en nieuwe opdrachtgevers een brede service. Zowel de onderhoud van gebouwen als die van de ruimte erom heen zijn in prima handen bij Hacron Schoon en Hacron Groen. 

Hacron Schoon en Hacron Groen zijn gezamenlijke bedrijven van Hameland, hét arbeidsontwikkelbedrijf van de Oost Achterhoek en Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, personeelsdiensten, gezondheidszorg en de sociale werkvoorziening. 

Samen met de medewerkers werd de vlag met de nieuwe naam en het nieuwe logo gehesen en werd geproost op een succesvolle voorzetting

Zie ook de berichtgeving in onderstaande media:

Archief

Hacron Schoon
Papenweg 3
7137 MV Lievelde
Tel: 0544 39 52 00
Fax: 0544 39 52 01
info@hacronschoon.nl