Hacron Groen Achtergrond

december 2014

Gezellige kerstbijeenkomst in Lievelde

Op zaterdag 20 december was er een gezellige kerstbijeenkomst bij Hacron in Lievelde. Alle medewerkers waren uitgenodigd in het sfeervolle magazijn, dat voor 1 dag omgebouwd was tot een knusse ruimte met muziek, kerstlichtjes en lekker eten & drinken. Samen met partners en kinderen werd er volop genoten.

 

 

Foto's zijn te vinden op onze facebookpagina, klik hier voor de link

 

 

 


 

november 2014

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Onder toeziend oog van de commissie heeft Peter Hagenaar, directeur Hacron Schoon, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend.

De code doet een moreel beroep op opdrachtgevers, opdrachtnemers, inleners, vakbonden en tussenpersonen om sociaal verantwoord en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening opdracht uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren. Daarmee geeft deze code een impuls aan de verbetering van het uitbestedings- en inleningsbeleid in Nederland. Ze maakt duidelijk wat gewenst marktgedrag is en biedt partijen een concrete leidraad hoe te handelen om daarmee naast de sociale ook de zakelijke opbrengst te realiseren.

link naar de Code

 

 


 

november 2014

Nieuwe bedrijfskleding 

Wauw, medewerkers van Hacron Schoon hebben mooie nieuwe bedrijfskleding. Voortaan gaan zij in fris wit-blauwe kleding bij u aan de slag!

 

 


 

october 2014

Jaarlijkse relatiedag Hacron Groen & Hacron Schoon

Woensdag 1 oktober hebben we een bijzonder mooie relatiedag mogen beleven. Samen met een aantal genodigde relaties zijn we afgereisd naar Voerendaal, naar onze vennoot Vebego. Na een uitgebreide kennismaking hebben we op ludieke wijze genoten van het Bourgondische Limburg.

 

 


 

 

september 2014

Gezamenlijke stand Hacron Schoon en Hacron Groen op de Winterswijkse Ondernemersbeurs O2W

Op zaterdag 27 en zondag 28 september bemensen Hacron Schoon en Hacron Groen hun gezamenlijke stand op de Winterswijkse ondernemersbeurs O2W in Theater de Storm.

     


 


september 2014

Welkom op onze stand op de Beurs 4B

U bent van harte welkom op onze stand op donderdag 11 september op de Beurs 4B te Eibergen. Klik op onderstaande link voor meer informatie

www.beurs4b.nl

 

 

 


 

maart 2014

NL Doet; vrijwilligers aan de slag bij Estinea

Samen met een aantal collega's van Hacron Groen gingen vrijwilligers van Hacron Schoon aan de slag tijdens NL Doet. De tuin rondom twee wooneenheden van het gezinsvervangende tehuis Estinea in Aalten is nu weer mooi aangeplant. De vrijwilligers werden warm onthaald door de directeur, de medewerkers en een aantal bewoners van het wooncomplex. De verzorging was prima en er werd stevig doorgeklust. Jammer van de regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Na een aantal uren flink de handen uit de mouwen was er een resultaat om trots op te zijn!

Voor foto's klik door naar groenprojecten in beeld op www.hacrongroen.nl

 

 


 

maart 2014

 

Hacron Schoon ook voor uw gevelreiniging

 

De gevel van garagebedrijf Wassink Opgenoord uit Winterswijk ziet er weer spik en span uit. Collega's van ons zusterbedrijf Fortron hebben deze flink onderhanden genomen. Fortron is gespecialiseerd in gevelreiniging en glasbewassing. Samen met onze zusterbedrijven in het Vebego concern biedt Hacron Schoon een compleet pakket aan voor onderhoud van gebouwen, van binnen en van buiten.

 

 


 

 

februari 2014

Hacron Schoon aan de slag bij woonzorgcentrum st. Jozef in Gaanderen

 

In opdracht van Sité Woondiensten uit Doetinchem gaan medewerkers van Haccron Schoon aan de slag in Gaanderen. In het spiksplinternieuwe woonzorgcentrum van Sensire worden het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing van de centrale ruimtes uitgevoerd door Hacron Schoon. 

Het woonzorgcentrum ligt aan de rand van de dorpskern van Gaanderen, op het voormalige Pelgrim - terrein. 

 

 


 

januari 2014

 

NLdoet, heel Nederland aan het klussen op 21 en 22 maart

Op 21 maart gaan collega's van Hacron Groen & Hacron Schoon een dag als vrijwilliger klussen bij Estinea in Aalten.

In verband met nieuwbouw is de bestaande tuin volledig verdwenen. Beplanting en materialen zijn aanwezig. Estinea zocht vrijwilligers die kunnen helpen om de tuin aan te leggen. Deze vrijwilligers zijn nu gevonden!

'Onze' Tweet werd direct geplaatst op de homepage van NLdoet.

NLdoet, een mooi landelijk initiatief, waar wij graag bij aansluiten!

 

Archief

Hacron Schoon
Papenweg 3
7137 MV Lievelde
Tel: 0544 39 52 00
Fax: 0544 39 52 01
info@hacronschoon.nl