Hacron Groen Achtergrond

december 2015

 

Hacron Groen & Hacron Schoon Ambassadeur voor Stichting Unieke Achterhoekers

Unieke Achterhoekers nemen meestal geen blad voor de mond. Ze zijn eerlijk, direct, open en erg betrokken. Het werk geeft structuur en ze hebben de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Medewerkers zijn trots op hun werk, en dat zie je." Marco Olijslager geeft Unieke Achterhoekers graag een plek in zijn bedrijf. Hij is bereid zijn ervaringen te delen met werkgevers die nog twijfelen. Of die gewoon vragen hebben. Binnenkort komt zijn verhaal & dat van Unieke Achterhoeker Jan Klein Gunnewiek op www.uniekeachterhoekers.nl

Afgelopen week nam Marco Olijslager het Unieke Achterhoekersbord in ontvangst, uit handen van accountmanager/jobhunter Suzanne Klein Wolterink.

 

 

 

 


november 2015

 

 

Hacron Groen en Hacron Schoon overgenomen door Vebego

Vanaf 2008 heeft Vebego een samenwerking met Hameland op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden (Hacron Schoon). In 2011 volgde de samenwerking op het gebied van groenvoorziening (Hacron Groen). Na deze jarenlange samenwerking worden de joint ventures Hacron Groen en Hacron Schoon nu volledig eigendom van Vebego.

De SW medewerkers blijven gedetacheerd bij Hacron en behouden hun werkplek. Het niet-gesubsidieerde personeel komt in dienst bij de nieuwe onderneming.

Onze relaties kunnen blijven rekenen op de vertrouwde dienstverlening van Hacron Groen en Hacron Schoon, 
doar ku'j van op an!

klik hier door voor het persbericht

 

 

 


 

 

juni 2015

Welkom basisschool 't Garve uit Wichmond..

als nieuwe klant. Wij stropen onze mouwen op, doar ku'j van op an!

 


juni 2015

Fotoshoot bij Villa Mondriaan in Winterswijk

Op een geweldige locatie zijn onze nieuwe bedrijfskleding en materialen zijn op de gevoelige plaat vastgelegd. Dank Museum Villa Mondriaan in Winterswijk voor het gebruik maken van jullie prachtige gebouw.

   

maart 2015

Collega's aan de slag voor NL Doet

Op zaterdag 21 maart gaan steken collega's van Hacron Groen & Hacron Schoon de handen uit de mouwen om te klussen tijdens NL DOET. In Gaanderen wordt de tuin onderhanden genomen van een woonvoorziening voor jong volwassenen met een handicap.

zie de site van NL DOET

 

 

 

 

 

 

 


januari 2015

 

 

Hacron Schoon & Hacron Groen partners van De Normaalste Zaak

Hacron heeft zich aangesloten bij De Normaalste Zaak. De Normaalste Zaak is een netwerk van MKB-ondernemers en grote werkgevers die het 'de normaalste zaak' vinden dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Werkgeversnetwerk De Normaalste Zaak is een initiatief van  MVO Nederland  Start Foundation en  werkgeversvereniging AWVN. De Normaalste Zaak brengt zijn partners met elkaar en met andere werkgevers samen, zodat zij elkaar kunnen inspireren, kennis en ervaringen kunnen delen en goede voorbeelden uit kunnen dragen.

 

Archief

Hacron Schoon
Papenweg 3
7137 MV Lievelde
Tel: 0544 39 52 00
Fax: 0544 39 52 01
info@hacronschoon.nl